Αφγανιστάν Ταλιμπάν - Αφγανιστάν: Η εκεχειρία με τους Ταλιμπάν θα εφαρμοστεί σε ... : Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας.

Αφγανιστάν Ταλιμπάν - Αφγανιστάν: Η εκεχειρία με τους Ταλιμπάν θα εφαρμοστεί σε ... : Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας.. Οι ταλιμπάν ήδη εξαφανίζουν τις γυναίκες. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας.

Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward, οι ταλιμπάν βρίσκονται ήδη στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν 15/08/2021, 16:36 καύσωνας στην ισπανία: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.

Αφγανιστάν:Ταλιμπάν εκτελούν 22 κομάντος-Προσπαθούν να ...
Αφγανιστάν:Ταλιμπάν εκτελούν 22 κομάντος-Προσπαθούν να ... from www.offsite.com.cy
Η ταχύτητα της προέλασης των ταλιμπάν στο αφγανιστάν φαίνεται ότι αιφνιδίασε όχι μόνο την τοπική κυβέρνηση αλλά και τις ηπα και πολλές χώρες της δύσης, καθώς επαρχίες και περιφερειακές πρωτεύουσες πέφτουν ή μία μετά. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας.

Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο.

Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Στο μεταξύ χθες οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη σεμπεργκάν στο βορειοδυτικό αφγανιστάν, τη δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας έθεσαν υπό τον έλεγχό τους σε λιγότερες από 24 ώρες. Οι ταλιμπάν ήδη εξαφανίζουν τις γυναίκες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας. Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Η ταχύτητα της προέλασης των ταλιμπάν στο αφγανιστάν φαίνεται ότι αιφνιδίασε όχι μόνο την τοπική κυβέρνηση αλλά και τις ηπα και πολλές χώρες της δύσης, καθώς επαρχίες και περιφερειακές πρωτεύουσες πέφτουν ή μία μετά. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον.

Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο.

Αφγανιστάν: Τρεις νεκροί Ταλιμπάν από επιδρομή drone
Αφγανιστάν: Τρεις νεκροί Ταλιμπάν από επιδρομή drone from www.iapopsi.gr
Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες. Η ταχύτητα της προέλασης των ταλιμπάν στο αφγανιστάν φαίνεται ότι αιφνιδίασε όχι μόνο την τοπική κυβέρνηση αλλά και τις ηπα και πολλές χώρες της δύσης, καθώς επαρχίες και περιφερειακές πρωτεύουσες πέφτουν ή μία μετά. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward, οι ταλιμπάν βρίσκονται ήδη στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward, οι ταλιμπάν βρίσκονται ήδη στην καμπούλ. Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Οι ηνωμένες πολιτείες αποχωρούν από το αφγανιστάν με όρους ταπεινωτικής ήττας. Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες. Οι ταλιμπάν ήδη εξαφανίζουν τις γυναίκες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν προελαύνουν ενώ το ΝΑΤΟ αποχωρεί ...
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν προελαύνουν ενώ το ΝΑΤΟ αποχωρεί ... from nb.bbend.net
Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward, οι ταλιμπάν βρίσκονται ήδη στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ.

Στο μεταξύ χθες οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη σεμπεργκάν στο βορειοδυτικό αφγανιστάν, τη δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας έθεσαν υπό τον έλεγχό τους σε λιγότερες από 24 ώρες.

Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Οι ηνωμένες πολιτείες αποχωρούν από το αφγανιστάν με όρους ταπεινωτικής ήττας. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Στο μεταξύ χθες οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη σεμπεργκάν στο βορειοδυτικό αφγανιστάν, τη δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας έθεσαν υπό τον έλεγχό τους σε λιγότερες από 24 ώρες. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.